Hospitality & PR

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. We hebben met de enorme hoeveelheid content, ervaring en kennis, de informatie voor alle geïnteresseerden in Eindhoven. Eindhoven247 biedt een aantal mogelijkheden om je te begeleiden en wegwijs te maken in de stad. 


Hospitality Inspiration Event

Brandstore Eindhoven/ VVV

Bij de Brandstore Eindhoven/ VVV kun je terecht voor een verwijzing naar de beste locaties in de stad, actuele informatie over alles wat er in Eindhoven en omgeving te doen is en de beste koffie bij Coffeelab UC. Daarnaast kunnen ook bedrijven en instellingen bij de Brandstore terecht voor allerlei programma's met groepen vanaf 10 personen. 

Data & Social Media

Naast het fysieke bezoekerscentrum Brandstore Eindhoven zijn we een belangrijke partner in het verzamelen en ontsluiten van digitale informatie over Eindhoven. We hebben een toeristische database waarop de toeristische website draait. Daarnaast is Eindhoven actief op social media.
ThisisEindhoven
Eindhoven op Facebook
Eindhoven op Twitter
Eindhoven op Instagram
Eindhoven op YouTube

Public Relations

De afdeling Marketing & Communicatie helpt journalisten en redacties graag aan ideeën, suggesties en ingrediënten voor journalistieke artikelen en reportages. Voor journalisten die aansluiten bij de pijlers Technologie, Design en Kennis organiseren wij ook diverse persreizen in de stad. Zowel in groepsverband als voor individuele journalisten.

Productontwikkeling

Met het hospitality team en het sales team van de Brandstore Eindhoven/ VVV dragen we ook zorg voor de toeristische producten voor Eindhoven. Zoals de jaarlijkse City Guide Eindhoven, City Map Eindhoven, Stadswandeling folderDesigntours,of de Strijp-S wandeling folder. Daarnaast ontwikkelen we zogenaamde 'verleiders' voor de stad die we kunnen inzetten om meer 'short stay visitors' te genereren.  

25 Jaar Dutch Design
In 2017 ontwikkelden we producten binnen het thema "25 Jaar Dutch Design" in Eindhoven in samenwerking met citymarketing Eindhoven365.  Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Stijl heeft het Nederlands Bureau voor Toersime (NBTC) 2017 landelijk uitgeroepen tot het jaar van "Mondriaan tot Dutch Design". Eindhoven als stad van Design neemt binnen dit thema 25 Jaar Dutch Design voor haar rekening. 

Word partner van Eindhoven

Ben je ondernemer in Eindhoven en je wilt exposure in één van de toeristische producten van de stad? Wordt Eindhoven partner en kijk hier voor de promotiemogelijkheden 2017/ 2018: 25 Jaar Dutch Design, promotiemogelijkheden

Hospitality bij events

Voor de internationale promotie en acquisitie van meerdaagse congressen is er een convenant gesloten met Convention Bureau Brabant. (De marketing en promotieorganisatie voor de provincie Brabant op het gebied van zakelijke bijeenkomsten.) Zij helpen je graag bij het vinden van die unieke locatie voor een bijeenkomst, vragen offertes voor je op en verzorgen locatiebezoeken/site visits waardoor het oriëntatietraject eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk wordt.  

Eindhoven Free WiFi

Om verschillende doelgroepen te bedienen, hebben we 365 dagen Free WiFi in het centrum van Eindhoven geïnitieerd. Zo kunnen bezoekers snel hun mail ophalen, sociale media updaten, online communiceren of een plattegrond raadplegen. Dit is een van de vele ideeën die de stad voelbaar levendig maakt. Gastvrijheid op zijn Eindhovens!

Contact?
Mariëtte Vetter

Mariëtte Vetter

Project Manager
T. 040 707 40 52
M. 06 49 10 85 54

Mariëtte Vetter

Project Manager
Claudia Hermans

Claudia Hermans

Medewerker communicatie
T. 040 707 40 57

Claudia Hermans

Medewerker communicatie
Emmeke Fleuren

Emmeke Fleuren

Medewerker communicatie
T. 040 29 79 103

Emmeke Fleuren

Medewerker communicatie
Irene Fuchs

Irene Fuchs

Groepsprogramma's, Sales
T. 040 707 40 59
M. 06 41 78 87 93

Irene Fuchs

Groepsprogramma's, Sales