Out of Home Media

In de gemeente Eindhoven bestaan er diverse mogelijkheden om op de openbare weg reclame te maken. Bedrijven, instellingen en initiatieven op gebied van (business)events, design, kunst en cultuur bieden we de kans onze reclamemiddelen in te zetten om hun activiteiten, product of business te promoten. Lift mee op de veelzijdige toepassingen van buitenreclame in combinatie met de positieve uitstraling en mentaliteit van deze stad. Bekijk hieronder de mogelijkheden die Eindhoven247 je biedt.

Citybeacons

foto-CityBeacon-1.jpgMet de komst van de Citybeacons in het stadscentrum van Eindhoven krijgen bewoners, bezoekers en ondernemers via het digitale platform toegang tot een aantal digitale en interactieve functionaliteiten. Daarnaast heeft het een dubbel LED scherm voor reclame uitingen. Voor info over de mogelijkheden, neem contact op.

 

 

 

LED Schermen

LEDschermen1.jpg

De elektronische (LED) schermen bij de invalswegen van Eindhoven hebben een formaat van 260 x 150 cm en zijn geplaatst op een 4 meter hoge zuil. Ze staan langs de 10 drukste invalswegen van Eindhoven op duidelijk zichtbare locaties. Overige LED schermen vind je op de Markt en op het dak van de Eindhoven Brandstore/ VVV.


 

Europanels

Europanels-klein.jpgKies je als ondernemer voor commerciële reclame, dan kunt u gebruik maken van de Europanels (170 stuks langs alle drukke wegen in Eindhoven).

 

 


Evenementenborden

2Sign_Out-of-HOME.jpgEvenementenborden zijn perfect voor de aankondiging van activiteiten/evenementen rondom Eindhoven (600 locaties).


  

 

 

Vlaggen & Banieren

Banier-PSV-Strijp.jpgVlaggen & banieren zijn een middel voor een decoratieve en stijlvolle reclamecampagne. Er zijn verschillende routes mogelijk in Eindhoven. Op drie locaties staan vlaggenmasten: Keizersgracht, de Wal en Fellenoord. 

 

 Overige Buiten Media

 
Contact?
Richard Ponjee

Richard Ponjee

Manager
T. 040 707 40 43
M. 06 53 35 78 57

Richard Ponjee

Manager
Janet Brugman

Janet Brugman

Project Manager
T. 040 707 40 43
M. 06 11 91 87 19

Janet Brugman

Project Manager