Per 1 januari 2016 is de holding Stichting Eindhoven Marketing opgesplitst in twee organisaties; een voor het strategisch merk deel met nog steeds de naam Eindhoven365 en een B.V. met een uitvoerende en exploitatie taak onder een nieuwe naam Eindhoven247.EHV365_logo_Dag.jpgLogo-ehv247.jpg

Dit is het resultaat van een uitgebreide, strategische oriëntatie en gesprekken met Gemeente Eindhoven. Alle activiteiten rondom citymarketing en de ontwikkeling en activatie van het merk Eindhoven zijn geplaatst bij Stichting Eindhoven365. Voor alle reguliere, hospitality dienstverlening in de stad (Eindhoven Brandstore/ VVV) alsmede de commerciële, zakelijke exploitaties en projecten is Eindhoven247 B.V. opgesteld. 

Eindhoven247

Eindhoven247 voorziet in alle informatie van de stad Eindhoven en excellente dienstverlening binnen hospitality, evenementenbeleid en buiten media. We zijn er voor de bezoekers aan Eindhoven, de toeristen, de eigen inwoners maar ook voor ondernemers die advies willen omtrent commerciële projecten of exploitaties. Daarnaast zijn wij een generator van activiteiten en interventies in de binnenstad, onderbouwd en ondersteund vanuit het merk Eindhoven, citymarketing en binnenstadsmanagement. Met het Depot Eindhoven vervullen wij daarnaast een rol van sociaal maatschappelijk servicepunt. Van waaruit we maatschappelijke organisaties, wijk- en buurtevenementen, ontzorgen adviseren en faciliteren.

Kerntaken Eindhoven247:

  • Customer services (dienstverlening en informatie voorziening)
  • Brand events (regie en advies evenementenbeleid)
  • Urban Interventions (generator van commerciële en culturele interventies)
  • Area Development (scherper profileren van gebieden in de binnenstad)
  • Channel management (Exploitatie en vernieuwing van buiten media)
  • Data driven (generatie van data)

Teams Eindhoven247

De teams van Eindhoven247 hebben inmiddels jarenlange ervaring en expertise opgebouwd binnen hun vakgebied. Deze zijn ingedeeld in Out of Home Media, Evenementen, Brandstore Eindhoven, Hospitality en Depot Eindhoven.