GASTVRIJE BINNENSTAD EINDHOVEN

In 2018 is een start gemaakt met Gastvrije Binnenstad Eindhoven (Eindhoven was een van de 4 pilot-steden in het landelijke project Gastvrije Binnenstad). Het project draait om het verhogen van de gastvrijheid in de stad door het trainen van medewerkers in de horeca en retail, culturele instellingen en hotels en van de Ergon om naast hun normale werkzaamheden ook ambassadeur van Eindhoven te worden. Bewust is er gekozen om te investeren in mensen zodat de stad weer een sociale ontmoetingsplaats wordt en gastvrijheid uitstraalt. Zodat bezoekers zich gastvrij ontvangen voelen, daardoor vaker terug komen en langer blijven én dit op hun beurt uitdragen naar de mensen om zich heen.  Eindhoven zet, naast de ambassadeurs, ook in op Navigators die de gastvrijheid in de winkelstraten en tijdens evenementen naar een hoger niveau brengen.  Kortom: veel partijen die samenwerken om Eindhoven als gastvrije binnenstad op de kaart te zetten!

We willen groeien in het aantal partners en deelnemers aan workshops en trainingen én een groei van het Navigator team. Zodat binnen afzienbare tijd iedereen in de stad op de hoogte is en het belang inziet van gastvrijheid in Eindhoven! Op deze pagina vind je informatie over komende activiteiten en workshops.  Via onderstaande buttons kom je bij uitgebreidere info en kun je je aanmelden.

Kom jij ons Navigator Team versterken?

We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team Navigators. Ben of ken jij iemand die Eindhoven een warm hart toedraagt? Als Navigator deel je je liefde voor en kennis van de stad graag met anderen!

   

Aanmelden als Navigator

   

 

 

 

Heb jij een hart voor gastvrij Eindhoven?

Wil je meer weten over gastvrijheid? Kom naar de wervelende PIMP theatershow van vakman Milo Berlijn! Toegang is gratis, maar er zijn slechts 120 plaatsen, dus meld je snel aan!

Aanmelden Theatershow PIMP 6 november
Workshop Gastvrijheid (voor teammanagers)

De workshop van 14 oktober is specifiek bedoeld voor teammanagers & afdelingshoofden, waarbij zij tools aangereikt krijgen om hun medewerkers mee te nemen in gastvrijheid over de drempel heen.

Aanmelden workshop 14 oktober