HEB JIJ EEN HART VOOR GASTVRIJ EINDHOVEN?

In jouw onderneming is gastvrijheid natuurlijk aan de orde van de dag. Fijn! Het is namelijk enorm belangrijk dat bezoekers en bewoners zich welkom voelen in Eindhoven, op straat en in de winkels. Het is dé manier om ook in de toekomst het centrum aantrekkelijk te houden zodat mensen daar graag hun tijd doorbrengen.

BvOF-2018_0703_CC-license-Eindhoven247-training-van-Eindhoven-City-Hosts.jpgBvOF-2018_1222_BO-Eindhoven-Navigators-1.jpg

In 2018 hebben medewerkers uit onder andere winkels, horeca, hotels en handhaving in Eindhoven een gastvrijheidstraining gevolgd om tijdens het dagelijkse werk hun gasten extra te kunnen inspireren en verrassen. Ook zijn er vorig jaar enthousiaste Navigators opgeleid die mensen op straat een warm welkom heten, vragen beantwoorden en de weg wijzen naar de hotspots van de stad. 

Theatershow Gastvrijheid
Wil jij ook meer weten over gastvrijheid? Kom naar de wervelende PIMP theatershow van vakman Milo Berlijn! Zijn theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Doe je voordeel met de pakkende praktijkvoorbeelden en tips & tricks om jouw onderneming én Eindhoven nog gastvrijer te maken!

Waar: Pand P, Leenderweg 65
Wanneer: 6 november, van 18.30 tot 21.30 uur
Kosten: gratis; deze show krijg je aangeboden door de BIZ Eindhoven Centrum
Voor wie: ondernemers en personeel in de binnenstad voor wie gastvrijheid hoog in het vaandel staat

Meld je aan!
*Kom je met meer (graag!) : vermeld de namen van je collega's in het opmerkingenveld.