10 dagen Park Hilaria in Eindhoven

10 dagen Park Hilaria in Eindhoven
3 juli 2018

Van 3 tot en met 12 augustus verandert de Kennedylaan in Eindhoven weer in
Park Hilaria; een evenement dat volledig wordt georganiseerd door Eindhoven247 B.V. Meer dan honderd spectaculaire en nostalgische kermisattracties, live optredens en volop eet- en drinkgelegenheden staan garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.

Park Hilaria ging van start in 2002 en is inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken. Het tijdelijke pretpark is veel meer dan alleen een kermis. Het is zomers topvermaak voor alle leeftijden! Naast de grote kermisattracties biedt Park Hilaria ook talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix zorgt voor een unieke sfeer die veel mensen aanspreekt.Park-Hilaria-2016-RM-Park-Hilaria-2016-010.jpg

Voor ieder wat wils
Nieuw dit jaar zijn onder andere de Disco jumper XXL: een 'jumper' volledig in discostijl en geschikt voor jong en oud! Avontuurlijk aangelegd? Bezoek dan het loophuis Zanzibar. En blijf je liever met beide benen op de grond? Dan biedt de VR-Experience een unieke belevenis! Terug van weggeweest zijn onder andere de Starflyer: een 43 meter hoge zweefmolen en de Gladiator, een mega turbine waar snelheidsduivels hun hart kunnen ophalen. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met zijn vogelvriendjes voor de vrolijke noot.

Hollario
Ook dit jaar vind je het gratis muziekplein Hollario op Park Hilaria. Bij Hollario zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Ben je liefhebber van Schlagermuziek, bier und bratwurst? Bezoek dan de Duitste Biergarten. Daarna is het heerlijk bijkomen in de Poffertjessalon, the Wild West, Surf Boulevard of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein.

Openingstijden
Vrijdag 3 & zaterdag 4 augustus van 14:00u tot 00:30u
Zondag 5 t/m donderdag 9 augustus van 14:00u tot 00:00u
Vrijdag 10 & zaterdag 11 augustus van 14:00u tot 00:30u
Zondag 12 augustus van 14:00u tot 24:00u

Gratis entree
De entree tot het park en de live optredens zijn gratis.

Actuele (verkeers)info
In verband met de werkzaamheden van de HOV2 op de Montgomerylaan zijn de verkeersomleidingen anders dan andere jaren. Kijk voor de actuele (verkeers)informatie, attractielijst en programmering op parkhilaria.nl of volg Park Hilaria op social media.