De eerste Eindhoven Navigators in de binnenstad

De eerste Eindhoven Navigators in de binnenstad
3 december 2018

Zaterdag 1 december waren de eerste Eindhoven Navigators in de binnenstad van Eindhoven te vinden. Zij zijn ook de komende zaterdagen hét aanspreekpunt voor de bezoekers en inwoners van de stad. Dus heb je vragen? Deze enthousiaste vrijwilligers helpen je graag! Een mooi project i.s.m. Stad & Co waarmee we de gastvrijheid van Eindhoven nóg meer vergroten.

Groot Eindhoven, 16 januari 2019

Groot-Eindhoven-editie-Centrum_7.jpg

Algemeen Dagblad, 23 december 2018

AD-Navigators.jpg

Over Gastvrije Binnenstad

Eindhoven is een van de 4 pilot-steden in het landelijke project Gastvrije Binnenstad. Het project draait om het verhogen van de gastvrijheid in de stad door het trainen van medewerkers in de horeca en retail, culturele instellingen en hotels en medewerkers van de Ergon om naast hun normale werkzaamheden ook ambassadeur van Eindhoven te zijn. Bewust is er gekozen om te investeren in mensen zodat de stad weer een sociale ontmoetingsplaats wordt en gastvrijheid uitstraalt. Zodat bezoekers zich gastvrij ontvangen voelen, daardoor vaker terug komen en langer blijven én dit op hun beurt uitdragen naar de mensen om zich heen.

Eindhoven zet naast de ambassadeurs ook in op city hosts die de gastvrijheid op straat en tijdens evenementen naar een hoger niveau brengen.

In dit pilotjaar ligt de nadruk op het centrumgebied en de Nieuwe Emmasingel in samenwerking met de huidige partners. Kortom, veel partijen die samenwerken om Eindhoven als gastvrije binnenstad op de kaart te zetten! 

Project coördinatie

Het landelijke project is geïnitieerd door Stad&Co, zij voeren het landelijke projectleiderschap. Lokaal trekken Eindhoven247 en Stad&Co gezamenlijk op,  Eindhoven247 voert de project coördinatie.

Vragen over Gastvrije Binnenstad Eindhoven?
Silvia Verkroost
M. 06 11 90 33 50
silvia@eindhoven247.nl