Eindhoven247 samen met ondernemers ‘Stichting Koningsdag Eindhoven’

Eindhoven247 samen met ondernemers ‘Stichting Koningsdag Eindhoven’
20 maart 2018

Koningsdag is een uniek evenement. Het kenmerkt zich niet door één enkel groot evenement, maar door meerdere, kleine evenementen bij elkaar. Het is bij uitstek een volksfeest: een dag waarop elke Nederlander van klein tot groot ondernemer is.

Stichting Koningsdag

Vóór 2017 was de gemeente de organiserende partij van Koningsdag en onder andere verantwoordelijk voor de regie tussen de diverse evenementen in de stad. Afgelopen jaar was de recent opgerichte Stichting Koningsdag verantwoordelijk voor de aangevraagde evenementenlocaties en marketingactiviteiten en was de gemeente verantwoordelijk voor de veiligheid- en beheersmaatregelen.

Voor dit jaar is Stichting Koningsdag de uitdaging aangegaan om ook de totale regie rondom veiligheid- en beheersmaatregelen in de openbare ruimte te verzorgen, tezamen met een uitgebreid pakket aan marketing- en communicatie activiteiten. Hierdoor ontstaat er een zuivere inrichting tussen overheid en een privaat maatschappelijke partner. Eindhoven247 ondersteunt de Stichting in deze marketing en veiligheid- en beheersmaatregelen.

Koningsdag 2018

Het programma van Koningsdag 2018 is vanaf begin April te vinden op eindhovenisking.nl. Volg Eindhoven=King ook op socials als Twitter @EindhovenisKing en Instagram #ehvisking.