New Years EHVE: Het Magische Nieuwjaarsfeest voor iedereen in Eindhoven!

New Years EHVE: Het Magische Nieuwjaarsfeest voor iedereen in Eindhoven!
Evenementen
3 januari 2024

Eindhoven, de stad van innovatie en licht, heeft afgelopen Oud en Nieuw een geweldig feest gevierd: New Years EHVE! En het beste van alles? Het was helemaal gratis en speciaal voor alle inwoners van Eindhoven!

Op het bruisende 18 Septemberplein, aan de voet van De Lichttoren, het hart van Eindhoven, was er een fantastisch spektakel vol live muziek en een adembenemende vuurwerkshow. Het was niet zomaar een feest; het was een ode aan onze geweldige stad!

De avond begon om 22:00 uur en duurde tot 01:30 uur, waarbij De Lichttoren gevuld was met geluid, licht en gave videoprojecties.

Je kon genieten van de rauwe emotie van Eindhovense rap en de fijne beats van housemuziek. Er waren geweldige optredens, zoals de Fresku ‘Eind hoger’ Openingsshow, Joël Borelli Live en de La Fuente NYE Special. Deze artiesten lieten de muzikale diversiteit van onze stad zien.

Op het hoogtepunt van de nacht ontstak het nieuwe licht, een prachtig symbolisch moment dat het begin van het nieuwe jaar markeerde. En als kers op de taart was er een spetterende vuurwerkshow die de hemel boven Eindhoven verlichtte.

New Years EHVE was niet alleen een feest; het was het begin van een nieuwe traditie voor onze stad. Dus, welkom bij dé nieuwe Eindhovense traditie; New Years EHVE! Een geweldige manier om samen het nieuwe jaar te vieren en te schitteren als nooit tevoren!