Druk bezochte en geslaagde SBS6 Kerstparade!

Druk bezochte en geslaagde SBS6 Kerstparade!
13 december 2017 11:56

De SBS6 Kerstparade die zondagavond door het centrum van Eindhoven trok heeft 50.000 bezoekers getrokken. Dit ondanks het slechte weer in heel Nederland! In 2008 mocht Eindhoven al de eerste SBS6 Kerstparade in Nederland hosten. Dit jaar trokken de wagens van de Kerstparade met nog meer pracht en praal dan toen door de binnenstad van Eindhoven. Het was gezellig druk langs de 2 kilometer lange route.

Naast de karavaan met praalwagens, dansers en muzikanten reed er ook een speciale praalwagen met de  populaire SBS6-gezichten. Zo werden de bezoekers langs de route vrolijk toegezwaaid door onder andere Irene Moors, Piet Paulusma en Johan en Beau (inwoners van Utopia).

Veel gezinnen kwamen al in de middag naar Eindhoven. Zij maakten van de gelegenheid gebruik om kerstinkopen te doen en voorafgaand aan de parade nog even een lekker hapje te eten. Rond 18.00 uur verzamelden de meeste mensen zich langs de 2 km lange route door het centrum. Al met al een goede start van de kerstperiode!

De komende tijd staan er natuurlijk nog meer leuke kerstevenementen op het programma. Kijk voor meer informatie op fijnefeestdagenfestival.nl.