Lancering Citybeacon

Lancering Citybeacon
Out of Home Media
29 november 2016 11:45

Eindhoven247 heeft samengewerkt met het Nederlandse bedrijf Citybeacon voor de realisatie van dit nieuwe innovatieve product. Met de komst van de Citybeacons in het stadscentrum van Eindhoven krijgen bewoners, bezoekers en ondernemers via het digitale platform toegang tot een aantal digitale en interactieve functionaliteiten.

Het idee voor Citybeacon komt voort uit de huidige wildgroei in de fysieke infrastructuur van een stad. In elke stad bevinden zich camera’s, informatieborden, bewegwijzeringsborden, antennes, advertentieruimten en videoschermen. De verschillende functies van deze voorzieningen worden samengebracht door de plaatsing van de Citybeacons. Citybeacon levert functionaliteiten op het gebied van veiligheid, communicatie en informatie. In totaal worden ca. 20 van deze intelligente informatiezuilen in het voorjaar 2017 op de onderstaande locaties in de binnenstad geplaatst.Plattegrond-CityBeacons.jpg

 

 

 Het digitale scherm van de Citybeacon bevindt zich op ooghoogte en biedt interactieve plattegronden met stadsinformatie en -routing, stadspromotie, evenementen info, social media, interactie via de zuil en via smartphone en een digitaal notitiebord.

De twee digitale schermen (op circa 3 meter hoogte) worden o.a. ingezet voor reclame (exploitatie door Citybeacon), city marketing uit de koker van Eindhoven365 (evenementen) en amber-alerts.

De Citybeacon wordt daarnaast ingezet voor een aantal algemene functionaliteiten: een sterke wifi-zendmast, observatiecamera’s (crowd control & cameratoezicht), metingen van passantenaantallen, milieumetingen (denk aan luchtkwaliteit) en straatverlichting.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Citybeacons en/of de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf, neem contact op met Janet Brugman via janet@eindhoven247.nl