Vliegende start voor Park Hilaria 2017

Vliegende start voor Park Hilaria 2017
Evenementen
7 augustus 2017 12:02

Groot aantal bezoekers eerste weekend

Sinds de poorten van Park Hilaria vrijdagmiddag open zijn gegaan, hebben zo'n 150.000 mensen een bezoek gebracht aan het tijdelijke pretpark op de Kennedylaan. Dankzij het grote en gevarieerde aanbod van attracties, thematerrassen en live optredens in combinatie met het goede weer, wisten weer veel mensen uit de regio het terrein met topvermaak voor jong en oud te vinden en kende de 16e editie van Park Hilaria een vliegende start.

Vliegende start
Vrijdagmiddag 4 augustus werden de nieuwe poorten van Park Hilaria om 14.00 uur geopend en werd het startsein gegeven voor alweer de zestiende editie van dit Eindhovense topvermaak. De nieuwe toegangspoorten zijn dit jaar de absolute blikvanger. Wie de verrassende wereld daarachter betreedt, wordt aangenaam verrast. Niet alleen de grote attracties trokken de eerste 3 dagen veel liefhebbers, ook de verschillende thematerrassen en de optredens van de diverse artiesten waren het afgelopen weekend enorm populair bij de bezoekers. Ook de nieuwe terrassen Wild West - waar je je een echt cowboy of cowgirl voelt - en de Surf Boulevard die voor het ultieme 'beach' gevoel geheel in Californische sferen is ingericht, zijn erg in trek. De freaky shakes, en surfsimulator op de Surf Boulevard maken de beleving van typisch Amerikaanse beachclub helemaal compleet.

Uniek in zijn soort
Park Hilaria heeft ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod van meer dan honderd kermisattracties. Maar wat Park Hilaria uniek maakt, is de aanwezigheid diverse thematerrassen met gratis live-optredens, straatartiesten en de meest uiteenlopende en sfeervolle eet- en drinkgelegenheden.

Park Hilaria vindt plaats van 4 tot en met 13 augustus en is gratis toegankelijk.
Op www.parkhilaria.nl is alle informatie over de deelnemende attracties, openingstijden, bereikbaarheid, het programma van Hollario en een plattegrond te vinden.

RM-Park-Hilaria-2017-001-1.jpg RM-Park-Hilaria-2017-004.jpg 

RM-Park-Hilaria-2017-018-1.jpg RM-Park-Hilaria-2017-015.jpg