Park Hilaria blijft publiekstrekker

Park Hilaria blijft publiekstrekker
Evenementen
13 augustus 2023

Ondanks de natte start wisten toch ook dit jaar vele bezoekers hun weg te vinden naar het tijdelijke pretpark op de Kennedylaan in Eindhoven!

Mede dankzij het droge weer en fijne temperaturen was het de tweede helft van de week aanmerkelijk drukker en werd er zowel overdag als ’s avonds genoten van de ruim 90 attracties, spelletjeskramen en eet- en drinkgelegenheden. De liveoptredens van artiesten in Hollario feestcafé bleken wederom een publieksmagneet.

De 21ste editie van Park Hilaria bood een groot scala aan attracties voor jong en oud.  De grote spectaculaire attracties zoals de Entertainer, de Chaos en de Eclipse deden het goed bij de thrillseekers, families met (jonge) kinderen vermaakten zich uitstekend met de speciale kinderattracties en op de terrassen. In het Hollario feestcafé genoten vele liefhebbers van het Hollandse lied elke avond van de vele liveoptredens van verschillende Nederlandse artiesten en Dj’s. Met name tijdens de optredens van Jeffrey Heesen, Django Wagner en ‘engelbewaarder’ Marco Schuitmaker ging het dak eraf.

De organisatie is zeer tevreden over het verloop. “Ook deze editie heeft bewezen dat Park Hilaria een geweldig concept is. Tien dagen lang hebben bezoekers, vrijwilligers en exploitanten genoten van de heerlijke, gemoedelijke sfeer en hebben we onze gasten weer kunnen verrassen met nieuwe attracties. Dat is waar we het voor doen”, aldus Mariola Scheepstra van Eindhoven247.

Park Hilaria 2024
Volgend jaar vindt Park Hilaria plaats van 2 tot en met 11 augustus 2024. Dan strijkt het tijdelijke pretpark inclusief live entertainment voor de 22ste keer neer op de Kennedylaan in Eindhoven. Blijf op de hoogte via www.parkhilaria.nl en onze socials.