Park Hilaria start met goed bezocht eerste weekend

Park Hilaria start met goed bezocht eerste weekend
4 augustus 2019

Sinds de poorten van Park Hilaria vrijdagmiddag zijn geopend, hebben bijna 150.000 mensen een bezoek gebracht aan het tijdelijke pretpark op de Kennedylaan. Dankzij het grote en gevarieerde aanbod van attracties, thematerrassen en live optredens, in combinatie met typisch Nederlands zomerweer, wisten wederom veel mensen uit de stad en regio het pretpark te vinden.

Populair onder alle leeftijden
Volgens traditie openden op vrijdagmiddag om 14.00u de poorten van Park Hilaria en werd het startsein gegeven voor de achttiende editie van het Eindhovense pretpark. De intense thrill ride 'Devil Rock' staat dit jaar voor het eerst op Park Hilaria. Verder zijn de Eclipse, Chaos en Katapult weer terug van weggeweest. De allerjongste bezoekers kunnen dit jaar meer te weten komen over dinosaurussen in de 'World of Living Dinosaurs'.
Park Hilaria heeft ook dit jaar weer een gevarieerd aanbod van meer dan honderd kermisattracties voor alle leeftijden. De aanwezigheid van diverse thematerrassen met gratis live-optredens en uiteenlopende eet- en drinkgelegenheden maken Park Hilaria uniek in zijn soort.

Nog een volle week plezier
Park Hilaria vindt nog plaats tot en met aanstaande zondag 11 augustus en is gratis toegankelijk.
Op parkhilaria.nl is alle informatie over de deelnemende attracties, openingstijden, bereikbaarheid en het Hollario-programma te vinden. Onder andere bij Brandstore Eindhoven/VVV aan het Stationsplein is de gratis Park Hilaria brochure verkrijgbaar inclusief diverse kortingsbonnen. Park Hilaria fans kunnen het evenement ook volgen op social media.

Larie gaat op vakantie
Park Hilaria mascotte Larie is ook deze editie weer van de partij. Hij staat elke dag tussen 15.00u en 18.00u bij het Larienest klaar voor een knuffel. Larie wilde deze zomer graag op vakantie, maar al zijn vakantiespullen zijn zoek geraakt op het terrein. Helpen jullie hem zoeken? Vergeet niet een hilarische selfie bij het Lariebord te maken, wie weet win jij dan een Park Hilaria arrangement voor 2 personen. Post je foto op facebook of instagram met de hashtags #parkhilaria en #larieopvakantie. Op 9 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt op parkhilaria.nl