Succesvolle 19e editie van Park Hilaria

Succesvolle 19e editie van Park Hilaria
Evenementen
9 augustus 2021

Maar liefst 450.000 mensen hebben de afgelopen tien dagen een bezoek gebracht aan Park Hilaria. Vanuit de gehele regio kwamen families, gezinnen en jongeren naar Eindhoven voor de honderd aanwezige attracties, spelletjeskramen en eet- en drinkgelegenheden. Dankzij de ruimere opzet, de looproutes en de real-time druktemeter op de site, kon iedereen veilig en verantwoord genieten en waren er geen incidenten.

Eindje anders
Park Hilaria was dit jaar een Eindje anders. In verband met de geldende maatregelen moest deze editie het zonder de feesttent Hollario doen, maar dat gemis werd duidelijk gecompenseerd door de aanwezigheid van een aantal nieuwe spectaculaire attracties voor de thrillseekers en meerdere sfeervolle terrassen. Met name de nieuwe achtbaan Time Machine the Coaster, de spectaculaire zweefmolen El Mundo, spookhuis The Haunted mansion en de Gladiator trokken veel bezoekers.

Gezamenlijk succes
De organisatie is erg te spreken over het verloop van de 19e editie van Park Hilaria. “We hebben onder uitzonderlijke omstandigheden toch die unieke Park Hilaria-beleving weten te realiseren. Speciale dank daarvoor aan alle bezoekers, exploitanten, vrijwilligers, crew, EHBO en beveiliging. Door rekening met elkaar én de regels te houden hebben we dit samen tot een succes gemaakt”, aldus Mariola Scheepstra van Eindhoven247.

20 jaar Park Hilaria
Volgend jaar vindt Park Hilaria plaats van 5 tot en met 14 augustus 2022. Dan strijkt het tijdelijke pretpark - weer als vanouds inclusief live entertainment - voor de 20ste keer neer op de Kennedylaan in Eindhoven. Blijf op de hoogte via www.parkhilaria.nl. Volg Park Hilaria ook via Social Media.