Samenwerking PSV Eindhoven Citystore

Naast het beheer van Tourist Information Eindhoven in het Centraal Station zijn de medewerkers van het infopunt ook werkzaam in de PSV Eindhoven City Store.
De PSV Eindhoven City Store is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen de merken Eindhoven, PSV en Puma. Naast PSV items vind je in de PSV Eindhoven City Store ook het kledingmerk THE VIBE: Official Eindhoven Wear. Een duurzame kledinglijn in een Eindhovens jasje: de collectie staat in het teken van de vibes. “De merken PSV en Eindhoven komen hier samen in het hart van de binnenstad en versterken zo zichtbaar en beleefbaar elkaars band en de relatie met de bezoekers en inwoners van Eindhoven." aldus Peter Kentie, directeur Eindhoven365. Niet alleen de stad maar ook het innovatieve karakter van beide partijen, brengt Eindhoven en PSV samen. Dit wordt met trots getoond op de digitale LED-trap in het midden van de winkel en in de mooie etalage. 

ContactPSV-Eindhoven-City-Store_THE-VIBE_Max-Kneefel.jpg
Marktstraat 3
5611EA Eindhoven 

Openingstijden
zondag en maandag 12.00 - 17.00 uur
dinsdag t/m donderdag 10.00 - 18.00 uur
vrijdag 10.00 - 21.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.00 uur 

THE VIBE bestaat uit een unisex basiscollectie voor volwassenen en kinderen, bestaande uit t-shirts, polo's, hoodies, sweaters en accessoires, zoals caps en totebags. Sinds de opening van de PSV Eindhoven City Store, waar THE VIBE collectie naast de PSV items verkocht wordt is er ook een eigen webshop gelanceerd.