GLOW Eindhoven is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in Eindhoven dat ieder jaar in november plaatsvindt. GLOW Eindhoven is een grote expositie in de openbare ruimte van Eindhoven met zo’n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn met elkaar verbonden middels een looproute.

GLOW Tours

De GLOW route is gratis toegankelijk. Voor meer informatie en bijzondere weetjes over de lichtkunstwerken en de kunstenaars kun je GLOW ook wandelen onder begeleiding van een ervaren gids. Er zijn twee GLOW tours te boeken. Een tour voor individuele bezoekers en een tour voor (zakelijke) groepen:

BOEK INDIVIDUELE GLOW TOUR 

De GLOW tour start vanaf het Stationsplein in Eindhoven of één van de GLOW Spots op de route. Deelnemers van de tour krijgen gratis een GLOW plattegrond.GLOW2018-vanaf-STudentHotel.jpg

Startlocatie:     Stationsplein Eindhoven
Tijdstippen:      19.00 I 19.30 I 20.00 uur
Prijs:                  € 15 p.p. excl. servicekosten
Taal:                  Nederlands 
Duur:                 ca. 2 uur

BOEK GLOW TOUR GROEPEN

Ook grotere groepen en bedrijven van 15-20 personen kunnen genieten van de rondleidingen. Deze GLOW Tour XL start vanaf Brandstore Eindhoven of één van de GLOW Spots op de route. Inclusief GLOW plattegrond voor alle deelnemers.

Startlocatie:     Stationsplein
Tijdstippen:      18.30 I 19.00 I 19.30 I 20.00 uur
Prijs:                  € 285 per groep excl. BTW + servicekosten
Taal:                  Nederlands & Engels
Duur:                 ca. 2 uur