Hidden Gems Bicycle Tour 2019

Hidden Gems Bicycle Tour is een kennismaking met een aantal sterke ontwerpers op bijzondere locaties in Eindhoven. De fietstour wordt verzorgd tijdens de Dutch Design Week (DDW) en is een unieke manier om het festival te beleven onder leiding van een enthousiaste stadsgids.

Over de DDW-Parels
Elk jaar worden tien Pareltjes van DDW geselecteerd: opkomende designers & verrassende projecten op bijzondere locaties. Plekken waar je zelf misschien niet zo snel komt. Onze stadsgids neemt je op de fiets mee langs deze plekken. Zo krijg je een uniek kijkje in de keuken van een nieuwe lichting bijzondere ontwerpers.

Over de fietstour
Tijdens een Meet & Greet op locatie vertellen de ontwerpers over de achtergronden van hun werk en kun je zelf zien en horen hoe dat tot stand is gekomen. Tussendoor vertelt de gids je van alles over de designwereld van Eindhoven en neemt je mee naar bijzondere plekken.

Twee fietsroutes
Oosttour: de ene dag gaat de fietstour oostwaarts waar we bijzondere makers ontmoeten op o.a. het Campina-terrein.

Westtour: op de andere dagen fietsen we vanuit het centrum van Eindhoven westwaarts o.a. richting Strijp en het terrein van Piet Hein Eek.

Praktische info :
Oosttour: op 20 | 22 | 24 | 26 oktober
Westtour: op 21 | 23 | 25 | 27 oktober
Tijd: 13:00 uur tot 17.00 uur

Prijs: € 25,00 p.p. incl. gids / excl. fiets
Meerprijs huurfiets € 10,00

Startpunt: Brandstore VVV, Stationsplein Eindhoven
Eindpunt, fietsen inleveren: De Cyklist, NRE terrein

Taal: Nederlands (en Engels indien gewenst)