Marketing & City Hospitality

Gastvrij zijn, doe je samen. We hebben met de enorme hoeveelheid content, ervaring en kennis, de juiste informatie in huis voor iedereen die geïnteresseerd is in Eindhoven. Eindhoven247 biedt diverse mogelijkheden om je wegwijs te maken in de stad. Daarnaast hebben we specialisten in huis die de marketing verzorgen van grootschalige producties en evenementen.

Brandstore Eindhoven/VVV

Begin je bezoek bij Brandstore Eindhoven, de toegangspoort tot de stad, geheel in Eindhoven stijl. Hier kun je terecht voor alle toeristische informatie, de mooiste Eindhoven merchandise, zoals de 'Keiblack' collectie, designroutes en de lekkerste kop koffie. En wist je dat bedrijven en instellingen bij Brandstore Eindhoven terecht kunnen voor Eindhovense groepsactiviteiten (vanaf 10 personen)? 

Evenementen Marketing

In het Hospitality team zitten onder andere marketing- en communicatiespecialisten die de volledige marketing verzorgen van een aantal grote evenementen in Eindhoven. Van het bedenken van concepten, het schrijven van complete marketingplannen tot de volledige uitvoering daarvan. Dit jaar staat de marketing van Park Hilaria (productie van Eindhoven247), GLOW Eindhoven (in opdracht van Stichting GLOW Eindhoven) en Fijne Feestdagen Festival (in opdracht van BIZ) op het programma. 

City Hospitality 

Naast het juiste aanbod van o.a. musea, horeca, retail,  evenementen en voorzieningen is een mensgerichte en betekenisvolle interactie steeds belangrijker aan het worden in binnensteden.  Een onderwerp dat raakt, echte aandacht en een persoonlijke benadering bepalen de ‘kleur’ van iemands bezoek. Hoe rijker en plezieriger de ervaring, hoe langer en positiever de herinnering. Bezoekers komen vaker terug en blijven langer. Gastvrijheid speelt hierin een zeer belangrijke rol.
Steeds meer Eindhovense ondernemers en organisaties zijn ervan overtuigd dat gastvrijheid in de binnenstad de komende jaren hét verschil gaat maken in de beleving en waardering van bezoekers en bewoners. Samen investeren we in het gezamenlijk uitgedragen van Eindhovense gastvrijheid én trots op onze stad. Eindhoven247 en Stad&Co trekken gezamenlijk op in dit project onder de noemer 'Gastvrije Binnenstad'. Eindhoven247 voert daarnaast de project coördinatie. 

Eindhoven Free WiFi

Om verschillende doelgroepen te bedienen, hebben we 365 dagen Free WiFi in het centrum van Eindhoven geïnitieerd. Zo kunnen bezoekers snel hun mail ophalen, sociale media updaten, online communiceren of een plattegrond raadplegen. Dit is een van de vele ideeën die de stad voelbaar levendig maakt. Gastvrijheid op zijn Eindhovens!

Congressen

Voor de internationale promotie en acquisitie van meerdaagse congressen is er een convenant gesloten met Convention Bureau Brabant. (De marketing en promotieorganisatie van de provincie Brabant op het gebied van zakelijke bijeenkomsten.) Zij helpen je graag bij het vinden van die unieke locatie voor een bijeenkomst, vragen offertes voor je op en verzorgen locatiebezoeken waardoor het oriëntatietraject eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk wordt.

Contact?
Mariëtte Vetter

Mariëtte Vetter

Project Manager
T. 040 707 40 52
M. 06 49 10 85 54

Mariëtte Vetter

Project Manager
Claudia Hermans

Claudia Hermans

Project Manager
T. 040 707 40 57

Claudia Hermans

Project Manager
Emmeke Fleuren

Emmeke Fleuren

Medewerker communicatie
T. 040 29 79 103

Emmeke Fleuren

Medewerker communicatie