Marketing & Hospitality

Gastvrij zijn, doe je samen. We hebben met de enorme hoeveelheid content, ervaring en kennis, de juiste informatie in huis voor iedereen die geïnteresseerd is in Eindhoven. Eindhoven247 biedt diverse mogelijkheden om je wegwijs te maken in de stad. Daarnaast hebben we specialisten in huis die de marketing verzorgen van grootschalige producties en evenementen.

Brandstore Eindhoven/VVV

Begin je bezoek bij Brandstore Eindhoven, de toegangspoort tot de stad, geheel in Eindhoven stijl. Hier kun je terecht voor alle toeristische informatie, de mooiste Eindhoven merchandise, zoals de 'Keiblack' collectie, designroutes en de lekkerste kop koffie. En wist je dat bedrijven en instellingen bij de Brandstore terecht kunnen voor Eindhovense programma's met groepen (vanaf 10 personen)? 

Evenementen Marketing

In het Hospitality team zitten onder andere marketing- en communicatiespecialisten die de volledige marketing verzorgen van een aantal grote evenementen in Eindhoven. Van het bedenken van concepten, het schrijven van complete marketingplannen tot de volledige uitvoering daarvan. Dit jaar staat de marketing van Eindhoven=King (Koningsdag, in opdracht van Gemeente Eindhoven), Park Hilaria (productie van Eindhoven247), GLOW Eindhoven (in opdracht van Stichting GLOW Eindhoven) en Fijne Feestdagen Festival (in opdracht van BIZ) op het programma.

Productontwikkeling

Het Marketing & Hospitality team en het Sales team van Brandstore Eindhoven/ VVV dragen zorg voor de toeristische producten van Eindhoven. Hieronder vallen de jaarlijkse City Guide Eindhoven, City Map Eindhoven, Stadswandeling folderDesigntours,of de Strijp-S wandeling folder. Tevens ontwikkelen we zogenaamde 'verleiders' voor de stad die we kunnen inzetten om meer 'short-stay bezoekers' te genereren.   

Hospitality & Events

Voor de internationale promotie en acquisitie van meerdaagse congressen is er een convenant gesloten met Convention Bureau Brabant. (De marketing en promotieorganisatie van de provincie Brabant op het gebied van zakelijke bijeenkomsten.) Zij helpen je graag bij het vinden van die unieke locatie voor een bijeenkomst, vragen offertes voor je op en verzorgen locatiebezoeken waardoor het oriëntatietraject eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk wordt.  

Eindhoven Free WiFi

Om verschillende doelgroepen te bedienen, hebben we 365 dagen Free WiFi in het centrum van Eindhoven geïnitieerd. Zo kunnen bezoekers snel hun mail ophalen, sociale media updaten, online communiceren of een plattegrond raadplegen. Dit is een van de vele ideeën die de stad voelbaar levendig maakt. Gastvrijheid op zijn Eindhovens!

Contact?
Mariëtte Vetter

Mariëtte Vetter

Project Manager
T. 040 707 40 52
M. 06 49 10 85 54

Mariëtte Vetter

Project Manager
Claudia Hermans

Claudia Hermans

Project Manager
T. 040 707 40 57

Claudia Hermans

Project Manager
Emmeke Fleuren

Emmeke Fleuren

Project Manager
T. 040 29 79 103

Emmeke Fleuren

Project Manager