Nieuwe LED schermen in Eindhoven

Nieuwe LED schermen in Eindhoven
23 maart 2018

Eind maart worden er nieuwe LED schermen bij de invalswegen van Eindhoven geïnstalleerd. Het gaat om tien digitale aankondigingsschermen. De nieuwe versies zijn hoger, groter en veel scherper van beeld. Daarnaast kunnen deze straks door de afnemers zelf online worden geboekt. De oude schermen waren aan vervanging toe, maar worden nog wel opnieuw gebruikt als mobiele schermen bij activiteiten en evenementen in Eindhoven. Op de nieuwe schermen worden (stilstaande) beelden getoond ter aankondiging van activiteiten, evenementen of informatie van algemene aard. Voor de komende maanden april en mei is er een speciale introductieaanbieding van € 1000,- voor 1 week op alle schermen.

De vervanging van deze LED schermen duurt in totaal ongeveer 4 weken. De planning is dat medio april alle tien de schermen geplaatst zijn. De nieuwe schermen zijn met een hoogte van bijna 5 meter en een display van ruim 3 bij 2 meter groter dan de oude. En met een beeld resolutie van 252 bij 432 pixels, geven ze ook een stuk scherper beeld. De realisatie van de nieuwe LED schermen is in samenwerking met de Gemeente Eindhoven tot stand gekomen. Ze zijn geleverd door OCP Solutions B.V. en geplaatst door OFS services

Oude LED schermen te huur

De huidige LED schermen worden na een diensttijd van tien jaar niet weggegooid maar omgebouwd tot mobiele schermen die bijvoorbeeld ingezet kunnen worden bij evenementen. Deze zijn handig in te zetten voor aankondigingen, het aangeven van knelpunten en bijvoorbeeld bewegwijzering voor crowd management doeleinden bij grote events. De eerste keer dat ze ingezet gaan worden is tijdens Koningsdag Eindhoven (Eindhoven=King). De schermen zijn eigendom van Eindhoven247 B.V. en kunnen door een ieder worden ingehuurd.   

Reserveringen

Voor reserveringen en boekingen van de nieuwe LED schermen, graag contact opnemen met Out of Home Media, telefoon 040 - 707 40 43 of stuur een mailtje naar Janet@eindhoven247.com. In de maanden april en mei geldt een introductie tarief van € 1000,- per 5 seconde per week voor een weergave op alle tien de schermen bij de invalswegen. Daarna gaat het € 1200, - per 5 seconde of € 1500,- per 10 seconde kosten.

beeld-1.jpg