Groepen Eindhoven

Eindhoven het bezoeken waard? Zeker weten! Er zijn veel mogelijkheden in Eindhoven voor een dagje uit met een groep. 
De afdeling Groepsprogramma’s helpt je graag in je zoektocht naar het groepsuitje dat bij je past.

We mogen binnenkort weer!

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen hopen wij deze zomer weer stadswandelingen en tours voor kleine groepen te kunnen verzorgen.
Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en zullen deze site regelmatig updaten. Wil je door ons op de hoogte gehouden worden of ben je benieuwd wat de afdeling Groepsprogramma's voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Digitale rondleidingen met stadsgids

In kader van de huidige maatregelen rondom de aanpak van het coronavirus, kunnen wij op dit moment nog geen stadswandelingen en tours verzorgen zoals je van ons gewend bent. Momenteel richten we ons op de ontwikkeling en uitvoering van diverse digitale rondleidingen. De presentatie wordt online verzorgd door een van onze enthousiaste stadsgidsen. Wil je weten wat de afdeling Groepsprogramma’s voor jou kan betekenen in een tijd waarin fysieke groepsuitjes niet mogelijk zijn? Neem contact met ons op voor een passend programma.

Ontdek Eindhoven

Eindhoven barst van de energie! Nieuwkomers vonden én vinden hier ruimte voor nieuwe kansen. Samen met de inwoners van Eindhoven geven zij de stad vorm. Die energie delen we graag. Het rijke industriële verleden, de bijzondere architectuur, het creatieve ondernemerschap en unieke evenementen zoals lichtkunstfestival GLOW Eindhoven en Dutch Design Week maken van Eindhoven een stad om te onthouden.
Het hergebruik van industriële erfgoed, de creativiteit op het gebied van design en de prikkelende transformatie van deze gastvrije stad maken Eindhoven uniek.  Ontdek onder begeleiding van een ervaren stadsgids de veelzijdigheid van deze moderne, maar tegelijkertijd ook historische stad.
De tours duren ca. 1,5 uur, afhankelijk van je keuze. Ook in Engels, Duits en Frans mogelijk (overige talen in overleg).

Dag op maat

Groepsprogramma’s Eindhoven denkt graag mee in je zoektocht naar het meest geschikte uitje voor jouw gezelschap. Een dag op maat of bijzondere vraag? Wij zien het als een uitdaging. Wij adviseren je graag over de bijzonderheden in de stad.

Persoonlijk advies?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Groepsprogramma’s Eindhoven
groepen@eindhoven247.nl
+31 (0)40 2979115

Tourist Information Eindhoven
Stationsplein 23-02 
5611 AC Eindhoven

Openingstijden 
Maandag t/m zaterdag  10 - 17 uur     
Zondag 11 - 15 uur 

ALLE GROEPSACTIVITEITEN IN EINDHOVEN

Contact
Marie-Hélène Duisters

Marie-Hélène Duisters

Advies & Boekingen
T. 040 707 40 58
M. 06 21 90 88 87

Marie-Hélène Duisters

Advies & Boekingen
Nelleke van Doorn

Nelleke van Doorn

Advies & Boekingen
T. 040 707 40 44
M. 06 52 07 43 43

Nelleke van Doorn

Advies & Boekingen
Irene Fuchs

Irene Fuchs

Advies & Stadsgids
T. 040 707 40 59
M. 06 41 78 87 93

Irene Fuchs

Advies & Stadsgids