Marketing & Communicatie

TOURISM, LEISURE & HOSPITALITY

We zijn, met onze enorme hoeveelheid content, ervaring en kennis, de juiste partner voor iedereen die geïnteresseerd is in Eindhoven en de regio. Eindhoven247 heeft specialisten in huis op het gebied van evenementenmarketing en -communicatie. Ook adviseren en ondersteunen zij de Gemeente Eindhoven en gemeenten in de regio op het gebied van toerisme, leisure en hospitality.

Advies & ondersteuning in de regio Eindhoven

Vanuit de regionale wens om toeristisch en recreatief aanbod bij elkaar te brengen, werken Eindhoven Marketing (Eindhoven247 & Eindhoven365) en Uit in Eindhoven (UiE) samen om het regionale toeristisch en recreatief aanbod beter uit te lichten. Hierdoor moet zowel het bestaande als nieuwe vrijetijdsaanbod zichtbaarder worden voor een algemeen en breed publiek. Eindhoven247 ondersteunt regionale gemeenten met het zichtbaar maken van hun toeristisch, recreatief, kunst & culturele aanbod en stuurt vanuit deze rol op collectieve cultuurmarketing in de regio.

LEES MEER

Evenementenmarketing

In Eindhoven worden al jarenlang succesvolle, sfeervolle en veilige evenementen georganiseerd. De publieke belangstelling voor Eindhovense evenementen groeit zowel regionaal, nationaal als internationaal. Eindhoven behoort tot de top van Nederland en heeft de ambitie om met een evenwichtig aanbod haar imago en positie als bruisende evenementenstad te behouden en te versterken. De marketing- en communicatiespecialisten van Eindhoven247 verzorgen de marketing & communicatie van een aantal evenementen in Eindhoven. Advies en ondersteuning vindt plaats op conceptueel, strategisch en tactisch niveau. Het team is o.a. betrokken bij onderstaande projecten:

Tourist Information Eindhoven

Tourist Information Eindhoven is de toegangspoort tot Eindhoven. Het team verzorgt, in samenwerking met Eindhoven365, de marketing en communicatie van het informatiepunt en de bijbehorende afdeling Groepen Eindhoven.

 
Contact
Britt Verhagen

Britt Verhagen

Medewerker Communicatie GLOW
M. 06 50 80 94 35

Britt Verhagen

Medewerker Communicatie GLOW