Marketing & Hospitality

Gastvrij zijn, doe je samen. We hebben met de enorme hoeveelheid content, ervaring en kennis, de juiste informatie in huis voor iedereen die geïnteresseerd is in Eindhoven. Eindhoven247 biedt diverse mogelijkheden om je wegwijs te maken in de stad. Daarnaast hebben we specialisten in huis die de marketing verzorgen van grootschalige producties en evenementen.

Tourist Information Eindhoven

Begin je bezoek bij Tourist Information Eindhoven, de toegangspoort tot de stad, geheel in Eindhoven stijl. Hier kun je terecht voor alle toeristische informatie. Wist je dat bedrijven en instellingen bij Tourist Information Eindhoven ook op het juiste adres zijn voor Eindhovense groepsactiviteiten

Evenementen Marketing

In het Hospitality team zitten onder andere marketing- en communicatiespecialisten die de volledige marketing verzorgen van een aantal grote evenementen in Eindhoven. Van het bedenken van concepten, het schrijven van complete marketingplannen tot de volledige uitvoering daarvan.

Dit jaar staat de marketing van Park Hilaria (productie van Eindhoven247), GLOW Eindhoven (in opdracht van Stichting GLOW Eindhoven) en Fijne Feestdagen Festival op het programma. 

Hospitality 

Naast het juiste aanbod van o.a. musea, horeca, retail,  evenementen en voorzieningen is een mensgerichte en betekenisvolle interactie steeds belangrijker aan het worden in binnensteden.  Een onderwerp dat raakt, echte aandacht en een persoonlijke benadering bepalen de ‘kleur’ van iemands bezoek. Hoe rijker en plezieriger de ervaring, hoe langer en positiever de herinnering. Bezoekers komen vaker terug en blijven langer. Gastvrijheid speelt hierin een zeer belangrijke rol.
Steeds meer Eindhovense ondernemers en organisaties zijn ervan overtuigd dat gastvrijheid in de binnenstad de komende jaren hét verschil gaat maken in de beleving en waardering van bezoekers en bewoners.

Contact
Silvia Verkroost

Silvia Verkroost

Project Manager
M. 06 11 90 33 50

Silvia Verkroost

Project Manager
Claudia Hermans

Claudia Hermans

Project Manager
T. 040 707 40 57

Claudia Hermans

Project Manager
Emmeke Fleuren

Emmeke Fleuren

Tourism, Leisure & Hospitality
T. 040 29 79 103

Emmeke Fleuren

Tourism, Leisure & Hospitality