Aanmelden van een evenement

Elk jaar kun je je evenement in de openbare ruimte tot en met 30 september aanmelden voor de evenementenreserveringskalender van het komende kalenderjaar. Op die manier kunnen we in een vroeg stadium inspelen op eventuele knelpunten op het gebied van drukte, populaire locaties, parkeren en/of (weg)werkzaamheden. Let op: Eind juni 2025 vindt de NAVO-top plaats in Den Haag. Er ligt een landelijk verzoek vanuit de politie om terughoudend te zijn met risicovollere (B/C) evenementen in juni 2025, ook in Eindhoven. Mocht je voor die periode willen opteren, dan heeft dit mogelijk gevolgen voor je aanmelding.

Na 1 oktober wordt de kalender aangeboden aan de gemeente Eindhoven en vóór 31 december wordt de kalender vastgesteld. In januari hoor je of je evenement een plek op de evenementenreserveringskalender heeft gekregen. Dan kun je een evenementenvergunning aanvragen bij de gemeente Eindhoven.

Het aanmelden van een evenement is niet hetzelfde als het aanvragen van een vergunning.

AANMELDEN EVENEMENTEN RESERVERINGSKALENDER 2025

De evenementen reserveringskalender wordt niet gebruikt voor promotionele doeleinden.

Evenementen 2024
De einddatum voor aanmelding van je evenement voor de evenementenreserveringskalender 2024 is voorbij (1 oktober 2023). De evenementenreserveringskalender is in januari 2024 vastgesteld. In overleg met de gemeente en haar partners kunnen we kijken of er nog ruimte is voor jouw evenement. Na het aanmelden voor de evenementenreserveringskalender 2024 nemen we hierover contact met je op. Op de locaties Karpendonkse Plas, Stadhuisplein en 18 Septemberplein is geen ruimte meer.

AANMELDEN EVENEMENTEN RESERVERINGSKALENDER 2024

Bekijk de evenementen reserveringskalender 2024 

 

< Terug naar Loket Evenementen